Panou de control și statistici

Ai acces la un panou de control în care îți poți gestiona evenimentele și poți vizualiza statistici despre rezervările și vânzările de la evenimentele tale în timp real. În același timp în acest panou poți vizualiza încasările pentru fiecare eveniment, dar și ce comisioane sunt percepute de către platformă (dacă este cazul).

Oferim suport 7/24 pentru orice fel de probleme, plus un tutorial pentru organizarea evenimentului prin platforma noastră.

Îți poți adăuga și administra singur evenimentele, inclusiv turneele.

ADĂUGARE TURNEU

Dacă ai un turneu cu mai multe evenimente ai această opțiune la îndemână fără a fi nevoie de intervenția unui agent EvTicket.

ADĂUGARE EVENIMENT

Evenimentele pot fi adăugate cu sau fără un turneu, în funcție de tipul evenimentului pe care îl ai.

Adaugă și modifică singur categoriile de preț

1. CREEZI CATEGORII DE PREȚ

După ce ți-ai făcut o strategie de vânzare pentru locurile din săli, poți să o pui în aplicare singur, primul pas fiind crearea categoriilor de preț.

2. SELECTEZI LOCURILE

După ce ai creat categoriile de preț trebuie să le adaugi și pe fiecare sector/rând/loc, după cum dorești să fie vândute în funcție de prețurile selectate de tine.

Blochează și deblochează spre vânzare locurile din sală

Fie că ai nevoie de locuri pentru echipa tehnică, vrei să rezervi anumite locuri pentru vorbitori/invitați sau pur și simplu vrei să nu le pui în vânzare, poți face acest lucru foarte simplu.

Poți bloca un singur loc, un rând întreg sau chiar un sector întreg.

Locurile blocate pot fi deblocate în orice moment doar printr-un singur click.

Aplicație dedicată pentru
scanarea biletelor.

Dacă te-ai gândit cum vei putea să verifici biletele la intrarea în sală,
noi îți punem la dispoziție o aplicație dedicată pentru scanarea acestora.
Această opțiune este gratuită, iar ca organizator,
ai control complet asupra celor care au dreptul de scanare.

Poți vizualiza în timp real statistici cu rezervările și vânzările biletelor

În platforma EvTicket ai statistici detaliate ale vânzărilor tale și chiar dacă biletul nu a fost achitat încă poți vedea câte bilete au fost rezervate și sunt în așteptarea plății.

În același timp tu ești cel care dă drumul vânzărilor sau le oprește la distanță de un singur click, fără a mai fi restrâns de un program de lucru al celor care administrează platforma.

Ai opțiune de vânzare a biletelor la sală

Dacă mai ai bilete disponibile la sală îți punem la dispoziție opțiunea de a vinde bilete și la intrare. Nu e nevoie să cauți biletul într-un teanc, sau să ai o hartă printată pentru a arăta locurile disponibile. Totul se face pe de o tableta sau un computer

1. Selectezi locurile dorite

Pentru a rezerva un loc, prima dată trebuie să îl selectezi.

2. Rezervi locurile selectate

Dacă ai selectat locurile dorite, prin apăsarea butonului de rezervare acestea se vor rezerva în timp real pentru toți agenții de vânzare.

3. Vanzarea biletelor

Vanzarea definitiva a biletelor se va face rapid doar prin apasarea butonuli de REZERVA, fara a mai fi nevoie de alti pasi.

Chat direct cu fanii evenimentului (în curând)

Organizator <-> Cumpărător

Nu ți s-a întâmplat de multe ori ca un cumpărător să te contacteze înainte de a achiziționa biletul?
Oare câți cumpărători au stat pe gânduri înainte de a cumpăra sau aveau întrebări, dar pentru că nu știau cu cine să discute nu au mai cumpărat?

Soluția noastră este un chat direct între cumpărători și organizatori. Cu ajutorul acestuia cei care ajung pe pagina evenimentului pot lua legătura cu organizatorii, iar organizatorii pot lua legătura cu cei care au achiziționat deja un bilet, dacă este cazul.

Ajută-ne sa testăm platforma

Platforma va fi monitorizată constant de către o echipa de programatori, care vor interveni imediat în cazul unei defecțiuni.

Daca ai propuneri de îmbunătățire a platformei, acestea vor fi luate în considerare și le poți găsi în versiunea finală.

Beneficii

În această perioadă nu este conceput nici un fel de comision, toate biletele vor fi puse în vânzare gratuit.

Acces complet la toate opțiunile platformei.

Asistență gratuită în cazul în care ai nevoie.

Propriul tău cod de Google Analitycs.

Promovare gratuită pe toate platformele de socializare.

Evenimentul tău poate fi promovat gratuit de către echipa EvTicket, prin platformele de socializare (promovare plătită).

Vreau să testez!

Contact

EvTicket Platform SRL
Strada Ștefan cel Mare 152,
Sibiu, Jud. Sibiu

CUI: 40682888
J32/557/2019

office@evticket.ro
0742 357 783

Despre noi:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.